logo
hamburger
search-iconsearch-button

Sajtóanyag

close
Jelenleg nincsenek fájlok a sajtócsanyagban
Az "Összes letöltés" -re kattintva elfogadja és .
2022. október 04.

Új mömax áruház nyílik Csepelen!

Izgalmas hírünk van a lakberendezés szerelmeseinek! 
2022. október 5-én, szerdán reggel 7 órakor megnyitjuk
 Magyarország legújabb és egyben legmodernebb mömax áruházát, ahol
 7500 m2-en
, többezer termékkel, és 
26 új munkatárs
sal várjuk kedves vásárlóinkat.
Munkatársaink elégedettségéhez nélkülözhetetlen karrierük támogatása, így 2 fő értékesítő munkatársunk immáron bútorértékesítési vezetőként folytatja tevékenységét legújabb áruházunkban, valamint további 2 fő munkatársunk áthelyezésre került, így a munkahelyük közelebb került otthonukhoz. Vállalatunk számára fontos a fiatalabb korosztály támogatása szakmai gyakorlati helyek létrehozásával, így csepeli áruházunkban 4 fő kereskedelmi tanuló és 6 fő logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanuló végzi jelenleg szakmai gyakorlatát.
Áruházunk számos újdonságot tartogat a látogatói számára, mind megjelenésében, mind a szolgáltatásokat tekintve.
Csepeli áruházunk rengeteg lakberendezési újdonságot mutat be modern környezetben és elkalauzol a különböző trendek világába. 
Teljesen megújult bútor kínálat, elektronikus árkijelzés, LED információs screenek, megújult design elemek
 mind a vásárlók kényelmét szolgálják valamint Online Shopunk Click & Collect funkciója is elérhető áruházunkban.
Többi áruházunktól eltérően, a csepeli mömax kibővült, 350m2 területű OUTLET osztállyal rendelkezik, ahol vásárlóink a kifutó, utolsó darabos és szépséghibás termékeinket kifejezetten alacsony áron vásárolhatják meg a készlet erejéig. A 2 good 2 waste jelmondatunknak megfelelően igyekszünk az enyhén sérült, de nem balesetveszélyes termékeinket, nem kidobásra ítélni, hanem akár kreatív célú felhasználásra vásárlóink számára elérhetővé tenni, így csökkentve az áruházunkban keletkezett hulladékmennyiséget. A csepeli mömax OUTLET egy másik előnye, hogy környező áruházaink szintén utolsó darabos termékeit is megtalálhatod itt, így akár olyan termékekekre is szert tehetsz a kiárusításban, amelyek azelőtt nem voltak kiállítva az eladótérben ebben az áruházunkban.
Az állandó kínálatunkban szereplő és szezonális termékeket berendezett lakásokban illetve mintaszobákban mutatjuk be, amelyekből rengeteg praktikus és trendi lakberendezési ötlet szerezhető. Megmutatjuk, hogy az egyes bútorok milyen kiegészítőkkel harmonizálnak, a lakáskiegészítő és dekorációs kínálatunkat pedig a legújabb színtrendeknek megfelelően állítjuk össze, amely évente kétszer teljesen megújul és mindig új inspirációkat nyújt a lakberendezés szerelemeseinek.
A vásárlás megkönnyítése érdekében különböző szolgáltatásokat kínálunk:
  • extra szolgáltatásunk közé tartozik az ingyenes 3D konyhatervezés, melyre akár online felületünkön is tudnak időpontot foglalni a vásárlók.
  • Egy számítógépes program segítségével megtervezzük vásárlóink konyháját és a kész tervet 3D formátumban rendelkezésére bocsájtjuk, ami könnyebbé teszi a döntéshozatalt a hatalmas választékot illetően.
  • Házhoz szállítjuk a megrendelt bútorokat és igény esetén össze is szereljük azokat.
  • Exkluzív szállítási és szerelési ajánlatokkal kedveskedünk törzsvásárlóinknak, illetve minden áruházban van lehetőség rendkívül kedvezményesen kisteherautó bérlésre is, hiszen sokszor a vásárlás korlátja a szállítás. Ez a konstrukció olyan kedvező, hogy akár egy taxiköltség árán a vásárló saját maga hazaszállíthatja a kiválasztott és megvásárolt bútorát.
  • Click&Collect szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a mömax online shopban megvásárolt termékeket, beleértve az Online Only kollekciót, vásárlóink ingyenesen, előre előkészítve átvehessék személyesen áruházunkban.
Törzsvásárlói programunkkal egyedi kedvezményeket nyújtunk kiemelt vevőinknek. Mindenkinek érdemes ellátogatni a legújabb mömax áruházunkba, hiszen nemcsak az építkezők és felújítók találhatnak hasznos és praktikus darabokat, hanem apró kis befektetéssel a megújulásra vágyók is újjá varázsolhatják lakóterük minden helyiségét folyamatosan megújuló és mindig a legújabb trendeket képviselő kiegészítőinkkel.
Mi azért vagyunk, hogy elérhető áron mindenki legyen: Trendben Otthon!
A csepeli mömax áruház és a teljes magyarországi mömax hálózat az MMXH Lakberendezési Kft tulajdonában van és azokat ő is üzemelteti. Az anyavállalatot 1945. október 15-én, LUTZ néven alapították. Ekkor még csak bútorgyártással foglalkozott, majd apró lépésekkel a 70-es években bútorkereskedelmi céggé nőtte ki magát.
Az MMXH Lakberendezési Kft. a mömax áruházlánc típusával a különböző fogyasztói igényeknek kíván megfelelni és koncepciójával a legszélesebb piaci rétegeket szólítja meg.
Kedvező áron kínál modern, tetszetős termékeket, amely az egyre dinamikusabban fejlődő bútorpiaci trendekre reagál. Magyarországon jelenleg 11 áruházzal van jelen, Csepel a mömax család 12. tagjaként 2022. október 5-én nyitja meg kapuit a vásárlók előtt.
A legelső mömax áruház Dornbirnben/Vorarlbergben került megnyitásra 2002-ben. Ezt követően további áruházak megnyitása következett Ausztriában és Németországban, időközben pedig már 99 áruházzal büszkélkedhet Európa szerte. A mömax Magyarországon először Győrben mutatkozott be 2013-ban, majd 2015-ben elérhetővé vált a fővárosi közönség számára is. Két év alatt rohamtempóban 10 áruházra bővítette a mömax áruházláncát, lehetővé téve a minél közelebbi elérést széles vásárlóréteg számára.
A mömax egy új koncepció, amely az aktuális trendre épül: modern, stílusos kedvező áron. A mömax áruházak széles kínálatának köszönhetően több stílus iránti igényt is képesek kielégíteni, legyen az trendi, vagány, hagyományos vagy teljesen egyedi. A szlogen “Trendben Otthon” magába foglal mindent, ami a lakással kapcsolatos: kiegészítők minden helyiségbe, modern textíliák, világítás, szőnyegek. A mömax a lakberendezés terén egy új világot teremt: egyszerű, divatos, mindez elérhető áron.
© 2024 mömax・Soroksári út 86-88. 1095 Budapest
logo