logo
hamburger
search-iconsearch-button

Sajtóanyag

close
Jelenleg nincsenek fájlok a sajtócsanyagban
Az "Összes letöltés" -re kattintva elfogadja és .
2020. július 09.

Stratégiai megállapodást írt alá az MMXH Lakberendezési Kft.

Munkahelyteremtő stratégiai megállapodást írt alá Varga Mihály az MMXH Lakberendezési Kft ügyvezető igazgatójával Simonyi Andrással.
Új lakberendezési áruházakat és 8,2 milliárd forint értékben logisztikai központot létesít Magyarországon az MMXH Lakberendezési Kft., amelynek köszönhetően 500 új munkahely jön létre – jelentette ki Varga Mihály.
A pénzügyminiszter és Simonyi András, az MMXH ügyvezető igazgatója stratégiai együttműködési megállapodást írt alá, amely hozzájárul a magyar gazdaság gyorsabb ütemű újraindításához.
Az MMHX Lakberendezési Kft., amely az osztrák tulajdonú XXXLutz csoport magyarországi leányvállalata már 10 Mömax és 7 Möbelix áruházzal képviselteti magát hazánkban.  A cégcsoport hosszú távra tervezi magyarországi jelenlétét, folyamatosan bővíti a beruházásait és a magyar beszállító vállalatok körét is, emellett részt vesz duális képzésben, az innováció területén pedig a jövőben magyarországi kutatás-fejlesztést is megvalósíthat. A miniszter elmondta, hogy az aláírt megállapodás révén a vállalat Magyarország kiemelt stratégiai partnerévé válik.
Forrás: Pénzügyminisztérium
2020. július 9. 10:41
© 2024 mömax・Soroksári út 86-88. 1095 Budapest
logo