Ugrás a főtartalomra

Sajtó mappád

  • Kötelezően kitöltendő mező!

Áruháznyitás Miskolcon

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2021. november 10-én, szerdán reggel 7 órakor megnyitottuk Magyarország legmodernebb mömax áruházát, ahol 5560 m2 eladótérrel, mintegy 10.000 termékkel, és 40 új munkatárssal várjuk kedves vásárlóinkat. Ez az áruház számos újdonságot tartogat a látogatói számára, mind megjelenésében, mind a szolgáltatásokat tekintve.

Miskolci áruházunk számos lakberendezési újdonságot mutat be modern környezetben és elkalauzol a különböző trendek világába. Teljesen megújult bútor kínálat, elektronikus árkijelzés, LED információs screenek, megújult design elemek mind a vásárlók kényelmét szolgálják valamint Online Shopunk Click & Collect funkciója is elérhető áruházunkban.

A termékeket berendezett lakásokban illetve mintaszobákban mutatjuk be, amelyekből rengeteg praktikus és trendi lakberendezési ötlet szerezhető. Megmutatjuk, hogy az egyes bútorok milyen kiegészítőkkel harmonizálnak, a lakáskiegészítő és dekorációs kínálatunkat pedig a legújabb színtrendeknek megfelelően állítjuk össze, amely évente kétszer teljesen megújul és mindig új inspirációkat nyújt a lakberendezés szerelemeseinek.

A vásárlás megkönnyítése érdekében különböző szolgáltatásokat kínálunk:

extra szolgáltatásunk közé tartozik az ingyenes 3D konyhatervezés, melyre akár online felületünkön is tudnak időpontot foglalni a vásárlók. 

Egy számítógépes program segítségével megtervezzük vásárlóink konyháját és a kész tervet 3D formátumban rendelkezésére bocsájtjuk, ami könnyebbé teszi a döntéshozatalt a hatalmas választékot illetően.

Házhoz szállítjuk a megrendelt bútorokat és igény esetén össze is szereljük azokat. 

Exkluzív szállítási és szerelési ajánlatokkal kedveskedünk törzsvásárlóinknak, illetve minden áruházban van lehetőség rendkívül kedvezményesen kisteherautó bérlésre is, hiszen sokszor a vásárlás korlátja a szállítás.

Ez a konstrukció olyan kedvező, hogy akár egy taxiköltség árán a vásárló saját maga hazaszállíthatja a kiválasztott és megvásárolt bútorát.

Törzsvásárlói programunkkal egyedi kedvezményeket nyújtunk kiemelt vevőinknek. Mindenkinek érdemes ellátogatni a legújabb mömax áruházunkba, hiszen nemcsak az építkezők és felújítók találhatnak hasznos és praktikus darabokat, hanem apró kis befektetéssel a megújulásra vágyók is újjá varázsolhatják lakóterük minden helyiségét folyamatosan megújuló és mindig a legújabb trendeket képviselő kiegészítőinkkel.  

Mi azért vagyunk, hogy elérhető áron mindenki legyen: Trendben Otthon!

A miskolci mömax áruház és a teljes magyarországi mömax hálózat az MMXH Lakberendezési Kft tulajdonában van és azokat ő is üzemelteti. Az anyavállalatot 1945. október 15-én, LUTZ néven alapították. Ekkor még csak bútorgyártással foglalkozott, majd apró lépésekkel a 70-es években bútorkereskedelmi céggé nőtte ki magát.

Az MMXH Lakberendezési Kft a mömax áruházlánc típusával a különböző fogyasztói igényeknek kíván megfelelni és koncepciójával a legszélesebb piaci rétegeket szólítja meg.

Kedvező áron kínál modern, tetszetős termékeket, amely az egyre dinamikusabban fejlődő bútorpiaci trendekre reagál. Magyarországon jelenleg 10 áruházzal van jelen, Miskolc a mömax család 11. tagjaként 2021. november 10-én nyitja meg kapuit a vásárlók előtt.

A legelső mömax áruház Dornbirnben/Vorarlbergben került megnyitásra 2002-ben. Ezt követően további áruházak megnyitása következett Ausztriában és Németországban, időközben pedig már 74 áruházzal büszkélkedhet Európa szerte. A mömax Magyarországon először Győrben mutatkozott be 2013-ban, majd 2015-ben elérhetővé vált a fővárosi közönség számára is. Két év alatt rohamtempóban 10 áruházra bővítette a mömax áruházláncát, lehetővé téve a minél közelebbi elérést széles vásárlóréteg számára.

A mömax egy új koncepció, amely az aktuális trendre épül: modern, stílusos kedvező áron. A mömax áruházak széles kínálatának köszönhetően több stílus iránti igényt is képesek kielégíteni, legyen az trendi, vagány, hagyományos vagy teljesen egyedi.  A szlogen “Trendben Otthon” magába foglal mindent, ami a lakással kapcsolatos: kiegészítők minden helyiségbe, modern textíliák, világítás, szőnyegek.  A mömax a lakberendezés terén egy új világot teremt: egyszerű, divatos, mindez elérhető áron.

mömax Sajtóhírek

Meg szeretnéd kapni e-mailben az aktuális média híreinket automatikusan? Regisztrálj a mömax Sajtóhírekre!

Hírlevél regisztráció

Kapd meg az aktuális mömax híreket e-mailben!


Kérjük, válaszold meg a biztonsági kérdést a levélszemét kizárásához.


* A mező kitöltése kötelező.