Ugrás a főtartalomra

Sajtó mappád

  • Kötelezően kitöltendő mező!

Stratégiai megállapodást írt alá az MMXH Lakberendezési Kft.

Munkahelyteremtő stratégiai megállapodást írt alá Varga Mihály az MMXH Lakberendezési Kft ügyvezető igazgatójával Simonyi Andrással.

Új lakberendezési áruházakat és 8,2 milliárd forint értékben logisztikai központot létesít Magyarországon az MMXH Lakberendezési Kft., amelynek köszönhetően 500 új munkahely jön létre – jelentette ki Varga Mihály.

Stratégiai Együttműködési Megállapodás aláírása

A pénzügyminiszter és Simonyi András, az MMXH ügyvezető igazgatója stratégiai együttműködési megállapodást írt alá, amely hozzájárul a magyar gazdaság gyorsabb ütemű újraindításához.

Az MMHX Lakberendezési Kft., amely az osztrák tulajdonú XXXLutz csoport magyarországi leányvállalata már 10 Mömax és 7 Möbelix áruházzal képviselteti magát hazánkban.  A cégcsoport hosszú távra tervezi magyarországi jelenlétét, folyamatosan bővíti a beruházásait és a magyar beszállító vállalatok körét is, emellett részt vesz duális képzésben, az innováció területén pedig a jövőben magyarországi kutatás-fejlesztést is megvalósíthat. A miniszter elmondta, hogy az aláírt megállapodás révén a vállalat Magyarország kiemelt stratégiai partnerévé válik.

Forrás: Pénzügyminisztérium

  1. július 9. 10:41

mömax Sajtóhírek

Meg szeretnéd kapni e-mailben az aktuális média híreinket automatikusan? Regisztrálj a mömax Sajtóhírekre!

Hírlevél regisztráció

Kapd meg az aktuális mömax híreket e-mailben!


Kérjük, válaszold meg a biztonsági kérdést a levélszemét kizárásához.


* A mező kitöltése kötelező.