Ugrás a főtartalomra

Sajtó mappád

  • Kötelezően kitöltendő mező!

Megnyílt a 10. mömax áruház!

 

Helló, Sopron! Megérkezett a mömax!

Trendben otthon nyereményautóval 

10 ezer termék, teljesen megújult árukínálat, 4500 négyzetméternyi eladótér, 45 új munkatárs, 3D virtuális séta az áruházban, 6 elektromos autó töltőállomás a parkolóban, 1 nyereményautó a vásárlóknak – május 22-én megnyílik Sopronban a legújabb, az ország 10. mömax áruháza!

Az áruház egy nappal korábban már résnyire kinyitja a kapuit: az első vendégek a törzsvásárlók lesznek a nekik szervezett VIP napon! Ők az elsők, akik megismerkedhetnek a legmodernebb mömax áruház szolgáltatásaival és újdonságaival. Ezek közé tartoznak a törzsvásárlóknak szóló exkluzív házhozszállítási- és bútorszerelési ajánlatok, illetve az ingyenes 3D konyhatervezés, de arra is van lehetőség, hogy virtuális, 3D sétán térképezzük fel az áruházat!

Az új mömax egy régóta üresen álló épületbe, a volt bauMax áruházba költözött be, ami kívül belül megújult. (Sopron, 9400 Győri út) Hogyan harmonizálnak az egyes bútorok és a különböző kiegészítők? Ezt mutatják meg a berendezett lakások és mintaszobák, amelyekből rengeteg praktikus és trendi lakberendezési ötlet gyűjthető. A lakás kiegészítők és dekorációs kínálat évente kétszer teljesen megújul, így mindig újabb és újabb inspirációkat nyújt a lakberendezés szerelemeseinek.

Az anyavállalatot 1945-ben LUTZ néven alapították. Ekkor még csak bútorgyártással foglalkozott, majd nagyjából 30 év alatt Európa második legnagyobb bútorkereskedelmi cégévé nőtte ki magát. A legelső mömax áruház Dornbirnben, Ausztriában nyílt meg 2002-ben. Innen nem volt megállás: Ausztria után Németország következett, majd más európai országok, amelyekben most már összesen 74 mömax áruház működik. 

A cég Magyarországon Győrben mutatkozott be 2013-ban, majd 2015-ben megérkezett a fővárosba. Két év alatt rohamtempóban 9 áruházra bővült a hazai áruházlánc. A soproni mömax, ahogyan a teljes magyarországi mömax hálózat az MMXH Lakberendezési Kft tulajdonában van.

A mömax egy új koncepció, amely az aktuális trendre épül: modern és stílusos, de mindezt elérhető áron kínálja. Az áruházak széles kínálatának köszönhetően többfajta stílus is megjelenik: legyen az trendi, vagány, hagyományos vagy teljesen egyedi.  

És most vissza a címhez! Hogyan is lehet nyereményautót nyerni? Június 6-ig legalább 50 ezer forint értékben kell vásárolni a soproni mömaxban, mert közülük sorsolnak! A nyereményjáték részletei megtalálhatóak ezen oldalon

Emlékszel? „Mindenütt jó, de a legjobb Sopron!” Ilyenkor meg különösen!

mömax Sajtóhírek

Meg szeretnéd kapni e-mailben az aktuális média híreinket automatikusan? Regisztrálj a mömax Sajtóhírekre!

Hírlevél regisztráció

Kapd meg az aktuális mömax híreket e-mailben!


Kérjük, válaszold meg a biztonsági kérdést a levélszemét kizárásához.


* A mező kitöltése kötelező.